+
Cell line A549
نتایج مربوط به تست سمیت سلولی با روش MTT
پس از تیمار ۴۸ ساعت سلولها با عصاره اکتینومیستها طبق روش ۳-۱۶- تست MTT انجام شد. پس از انجام تست، نتایج به کمک نرم افزار۱۹ SPSS و با روش Independent Sample T test تحلیل شد و دادههایی که جذب آنها دارای ۰۵/۰≥p[72] بودند در جدول ۴‑۶ آورده شده است. اطلاعات مربوط به همهی سویهها درپیوست۴‑۳ آورده شده است.
جدول ۴‑۶: نتایج مربوط به مقایسه مقدار جذب بین عصارهها با شاهد(سلول به همراه محیط کشت)، که مربوط به عصارههایی با ۰۵/۰ p≤ است آورده شده است
UTMC705
UTMC 638
UTMC 676
UTMC 919
UTMC 863
UTMC 877
کدباکتری
۰۴۵/۰
۰۰۰/۰
۰۰۴/۰
۰۱۲/۰
۰۱۶/۰
۰۰۳/۰
۰۵/۰p≤
مقایسه میانگین مقدار جذب عصاره سویههایی که ۰۵/۰p≤ داشتند نسبت به شاهد درنمودار۴-۱ آورده شده است و نمودار مربوط به همهی سویهها در پیوست۴‑۴ آورده شده است.
نمودار ۴‑۱:مقایسه میانگین مقدار جذب بین عصارههای سویههایی که ۰۵/۰≥p داشتند و شاهد(A549)
بررسی ریختشناسی سلولها پس از تیمار با عصاره سویهی اکتینومیستهای منتخب
شکل ۴‑۱: تصاویر مربوط به بررسی رختشناسی سلولها پس از تیمار سلول A549 با عصاره باکتریها میباشد. تصویر A مربوط به شاهد است که در آن سلولA549 به همراه محیط کشت سلولی است، تصویر B مربوط به اثر عصاره باکتری UTMC 638 میباشد، تصویر C مربوط به اثر عصاره باکتری UTMC 863 می باشد، تصویر Dمربوط به اثر عصاره UTMC 919 می باشد، تصویر E مربوط به عصاره باکتری UTMC 877 می باشد و تصویرF مربوط به اثر عصاره باکتری UTMC 676میباشد .همان گونه که قبلا هم توضیح داده شد (۳-۱۷-) سلولها از نظر میزان آسیب دیدگی بررسی میشوند و در این تصویر که مربوط به اثر عصاره اکتینومیستهای منتخب است آسیب دیدگی سلولی ، جمع شدگی وجود واکوئلها در داخل سلولهای تحت تیمار مشاهده می شود. بزرگنمایی تصاویر ۱۰۰ برابر می باشد.
شناسایی اکتینومیستهای منتخب
بررسی ریخت شناسی اکتینومیستهای منتخب
ریخت شناسی اکتینومیستهای منتخب در این پژوهش شکل۴-۲، شکل ۴-۳، شکل ۴-۴، شکل ۴-۵، شکل ۴-۶ آورده شده است.
A
B
C
شکل ۴‑۲: بررسی ریخت شناسی سویه UTMC 863. A تولید اسپور و رشد بر محیط ISP2، B رشد باکتری در محیط ISP2 Broth، C میسلیوم هوایی این باکتری به روش کشت لام مایل بر ISP2، بزرگنمایی همه تصاویر ۱۰۰x
A
B