شکل ۴- ۵ مشخصات قاب، نحوه توزیع مفاصل پلاستیک و مقادیر شاخص آسیب مربوطه در لحظه زوال و منحنی ظرفیت قاب (حالت زوال: زوال ترکیبی قاب و مفصل پلاستیک)
۴-۲-۳- بررسی تغییرات پارامترهای تعریف شده بر اساس شاخص آسیب مقاطع در طول تحلیل
همانگونه که در فصل قبل توضیح داده شد پس از انجام تحلیل لنگر–انحنا برای همه مقاطع بحرانی، مقادیر شاخص آسیب شکلپذیری برای همه این مقاطع از ابتدا تا انتهای تحلیل محاسبه شده و روند تغییرات آنها در دسترس بوده است. این تغییرات به تنهایی کمک چندانی به هدف این مطالعه نمیکرد لذا چندین پارامتر با معنی با بهره گرفتن از شاخص های آسیب مقاطع تعریف و مقادیر آنها در طول تحلیل محاسبه شد. مطالعه روند تغییرات این پارامترها میتوانست در بررسی رفتار قابهای با مودهای مختلف زوال از نظر نحوه توزیع آسیب فواید زیادی داشته باشد. علاوه بر این ممکن بود با بهره گرفتن از این پارامترها و فضاهای تعریف شده بر اساس آنها تفکیکی بین قابهای با مود زوال مفصل پلاستیک نسبت به سایر قابها ایجاد شود که در واقع یکی از مهمترین اهداف این پایان نامه تفکیک این قابها بوده تا بدین وسیله پارامترهای مؤثر در مود زوال قابها مشخص شود.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
در جدول ۴-۲ پارامترهای معرفی شده بر اساس شاخص آسیب مقاطع به همراه روابط آنها و همینطور فضای رسم نمودارهای مربوطه با معرفی محورهای افقی و قائم به صورت خلاصه آورده شده است. منحنیهای رسم شده بر اساس این پارامترها نیز در ادامه این جدول آمده است.
جدول ۴- ۲ پارامترهای تعریف شده بر اساس شاخص آسیب مقاطع و فضاهای بررسی شده توسط آنها
محور قائم (Y)
محور افقی (X)
بیشینه شاخص های آسیب=
جابجایی نسبی بام
متوسط شاخص های آسیب=
جابجایی نسبی بام
متوسط شاخص آسیب تیرها=
جابجایی نسبی بام
متوسط شاخص آسیب ستونها=
جابجایی نسبی بام
نسبت متوسط شاخص آسیب ستونها به متوسط شاخص آسیب تیرها
جابجایی نسبی بام
متوسط شاخص آسیب طبقه اول=
جابجایی نسبی بام
جدول ۴-۲ پارامترهای تعریف شده بر اساس شاخص آسیب مقاطع و فضاهای بررسی شده توسط آنها (ادامه)
محور قائم (Y)
محور افقی (X)
متوسط شاخص آسیب طبقه دوم=
جابجایی نسبی بام
متوسط شاخص آسیب طبقه سوم=
جابجایی نسبی بام
بیشینه شاخص های آسیب