ستیا و دیگران ( ۲۰۰۹ ) الگوریتم ژنتیک را برای انتخاب بهینه تیم کریکت ، بکار برده است .
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
تانارو و همکاران (۲۰۰۵) در تحقیقی با عنوان ” چارچوب قیمت گذاری اختیار خرید برای تعیین ارزش بازیکنان فوتبال” به تبیین چارچوب مبتنی بر تعهدات احتمالی برای محاسبه ارزش اقتصادی بازیکنان حرفه ای فوتبال پرداختند و به این نتیجه رسیدند که ارزش یک بازیکن برای هر باشگاه از باشگاه های دیگر متفاوت است و این ارزش به درآمد باشگاه و امتیازات خلق شده توسط تیم، بستگی دارد.
گربر و دیگران ( ۲۰۰۶) مدل برنامه ریزی عدد صحیح را برای انتخاب تیم به کار برده است .
لنتن و دیگران (۲۰۰۹) به تبیین مدلی برای تعیین قیمت بازیکنان در مزایده لیگ برتر کریکت هندوستان پرداختند و متغیرهایی را بر مبنای خصوصیات شخصیتی و توانایی های ورزشی بازیکن تعریف نمودند که قدرت تفسیر ارزش بازیکنان لیگ برتر کریکت هندوستان را دارا بودند و می توانستند در محاسبه دستمزد پرداختی به بازیکن مفید واقع شوند.
چن و همکاران (۲۰۰۶)به تبیین یک رویکرد فازی برای عرضه کننده در ارزیابی و انتخاب مدیریت زنجیره عرضه پرداخته است .او بیان می دارد که مدل ارائه شده توسط وی جهت کمک به عرضه کننده در فرایند تصمیم گیری به خوبی عمل نموده است .
استرند ( ۲۰۱۰ ) مدل ژنتیک فازی را برای انتخاب تیم بهینه بکار برده است .
داگ دویرن و دیگران(۲۰۰۸) تحقیقی در خصوص انتخاب بهینه تجهیزات نظامی(اسلحه) با بهره گرفتن از روش های AHP و TOPSIS در محیط فازی انجام داده اند .روش استفاده در انتخاب مدل TOPSIS فازی و وزن دهی به معیار ها با بهره گرفتن از AHP می باشد .
کلارک (۱۹۹۸) مثالهای خوبی از رویکردهای ریاضی برای آنالیز ورزش ارائه کرده است . او با بهره گرفتن از برنامه ریزی پویا نرخ امتیازات بهینه در یک مسابقه کریکت را به دست آورده است .
ترنینیچ ( ۲۰۰۸ ) شیوه های انتخاب بازیکن در بازی های ورزشی تیمی را بیان نموده است .
وی در مقاله خود شاخص هایی همچون ، هماهنگی سطح بالا ، دقت ، سرعت ، تعادل ، انعطاف پذیری ، چابکی ، قدرت ، توان واکنش ، قدرت عکس العمل بازوها و پاها ، تحمل پذیری ماهیچه ها ، خود کنترلی ، انضباط و تعهد را به عنوان شاخص های اثرگذار بیان نموده است .
وی ۹ مرحله را برای انتخاب یک ورزشکار ماهر پیشنهاد داده است :
شناسایی و تشخیص پتانسیل بازیکنان
ارزیابی تفاوت میان سن بیولوژیکی بازیکنان
مقایسه نتایج ارزیابی پتانسیل بازیکنان
ارزیابی گرایش بازیکنان به موقعیت اولیه
ارزیابی بازیکنان در موقعیت دفاع و حمله
ارزیابی ثبات بازیکنان
آنالیز همزمان پتانسیل بازی و کیفیت بازی واقعی
مصاحبه برای انتخاب
انتخاب بازیکنان بر اساس ترکیب نتایج مراحل فوق و مقایسه با پتانسیل بازیکنان دیگر
برتنی ( ۲۰۱۰ ) با بهره گرفتن از برنامه ریزی عدد صحیح باینری به انتخاب یک تیم کریکت در لیگ فانتزی می پردازد .
نتایج این ارزیابی نشان داده که بهترین امتیازات بکار رفته برای تخمین امتیازات لیگ فانتزی برای هر بازیکن کریکت ، از شروع مرحله قبل به دست می آید . از طرف دیگر وی به این نتیجه رسیده است که عملکرد کسانی که در سال های اخیر وزن بیشتری داشته اند بهتر بوده است .
هاوسپیان ( ۲۰۰۷ ) در مقاله خود به ارزیابی عملکرد بازیکنان بسکتبال با بهره گرفتن از ارزیابی چند شاخصه پرداخته است .
احمد (۲۰۱۱) برای اولین بار روش های محاسباتی جدیدی را برای ارزیابی عینی در مورد انتخاب تیم کریکت با بهره گرفتن از الگوریتم ژنتیک چند هدفه ، بکار گرفته است .
وی انتخاب یک جفت شاخص اصلی ( عملکردهای ضربه زننده به توپ و دریافت کننده توپ ) را پیشنهاد داده است .او برای بهبود کار ، نمایش جدیدی از راه حل موجه ، در یک حالت مناسب برقرار کرده و الگوریتم ژنتیک جدیدی را به کار گرفته است .وی به وسیله ۱۲۹ بازیکن که آمارشان موجود بوده است و بوسیله روش NSGA-2 این کار را انجام داده است .
- هاکان (۲۰۰۶) چنین بیان می کند که جذب بازیکنان برتر به طور همزمان موفقیت باشگاه ورزشی ، ارتقای وجهه باشگاه و در نتیجه جذب منابع مالی بیشتر ، صحه گذاری ، پخش تلویزیونی و نهایتا افزایش قیمت سهام باشگاه را به همراه خواهد داشت.
۲-۶-جمع بندی و نتیجه گیری :
در این بخش به مرور ادبیات علمی پرداختیم. در ابتدا ارتباط تربیت بدنی و ورزش با سایر علوم و عوامل مهم و اثرگذار در یک ورزشکار تربیت شده جسمانی ، مورد بررسی قرار گرفت . در مرحله بعد انواع شاخص ها در انتخاب بازیکنان فوتبال در دو دسته کلی شاخص های ورزشی و مالی توصیف گردید . در ادامه تصمیم گیری های چند معیاره و روش های متداول آن بررسی شده و نظریه فازی نیز شرح داده شد و در پایان بیشینه داخلی و خارجی تحقیق بیان گردید . حاصل این مطالعات منجر به طراحی مدل زیر گردید که برای تست مدل لازم است مراحل ذکر شده در آن به ترتیب انجام شود .
مدل مفهومی پژوهش :
شناسایی شاخص ها
شناسایی شاخص ها با روش مصاحبه آزاد و با بهره گرفتن از نظرات خبرگان ورزشی و دانشگاهی
طراحی الگوی تصمیم گیری چند معیاره مناسب برای حل مساله
طراحی مدل
جمع آوری نهایی شاخص ها و وزن دهی آنها به وسیله پرسشنامه از خبرگان دانشگاهی و ورزشی
شکل شاخص ها :
حل مدل
حل مدل و تست درستنمائی آن در موقعیت واقعی
شکل ۲-۱۰- مدل مفهومی پژوهش
فصل سوم:
روش شناسی
تحقیق
فصل سوم : روش شناسی
۳-۱- مقدمه :
برای انجام هر پژوهشی، روش تحقیق نقش اصلی و اساسی داشته و به منظور انجام یک تحقیق، با عنایت به اهداف و موضوع و نیز دامنه آن، بایستی روش تحقیق خاصی را انتخاب کنیم.
با توجه به این که ماهیت موضوع تحقیق چه باشد و ما هم چه اهدافی را در ذهن خود داشته باشیم و همچنین در نظر گرفتن محدودیتهای تحقیق، بایستی سعی کنیم بین متغیرها همبستگی لازم را پیدا نموده و رابطه علت و معلول در بین آنها را پیدا نمائیم.
در این فصل کلیاتی در مورد باشگاه مس کرمان و روش اجرای تحقیق شامل روش تحقیق ، مدل مفهومی ، جامعه آماری تحقیق ، قلمرو تحقیق ، روش جمع آوری اطلاعات و روش تجزیه تحلیل داده ها ، مورد بررسی قرار می گیرد.
۳-۲- آشنایی با باشگاه فوتبال مس کرمان :
باشگاه فوتبال صنعت مس کرمان یکی از باشگاههای فوتبال ایرانی است که از شهر کرمان در مسابقات جام خلیج فارس شرکت میکند.
این تیم پس از چند دوره ناکامی جهت راه یابی به لیگ برتر که با مربیان گوناگونی همراه بود سرانجام در سال ۱۳۸۵ به لیگ برتر راه یافت.
این تیم در سال ۸۸ به مقام سوم لیگ دست یافت و جواز حضور در لیگ قهرمانان آسیا را به دست آورد.
باشگاه ورزشی صنعت مس کرمان :
تاسیس باشگاه :
باشگاه فرهنگی ورزشی صنعت مس کرمان در تاریخ ۱۱/۱۲/۱۳۷۶ پس از تصویب هیات مدیر محترم و با پیش نویس آئین نامه باشگاه تاسیس گردید.