فرضیه فرعی دوم:
نتایج بدست آمده در جدول (۴-۱۱)، نشان می دهد ۵۰۰/۰=R می باشد و این مدل با توجه به اینکه ۲۵/۰= مجذور R تنظیم شده، می باشد می تواند ۲۵ درصد از واریانس را توجیه کند.
با توجه به سطح معناداری بدست آمده (۰۰۱/۰) که از مقدار ۰۵/۰ کمتر است فرضیه H0 رد شده و فرضیه H1 مبنی بر تاثیر شرایط پرداخت وجه بر انتخاب برند تایید می شود و شرایط پرداخت وجه پیش بینی کننده معناداری در انتخاب برند می باشد.
فرضیه فرعی سوم:
نتایج بدست آمده در جدول (۴-۱۲)، نشان می دهد ۲۷۷/۰=R می باشد و این مدل با توجه به اینکه ۰۷۷/۰= مجذور R تنظیم شده، می باشد می تواند ۷/۷ درصد از واریانس را توجیه کند.
با توجه به سطح معناداری بدست آمده (۰۰۱/۰) که از مقدار ۰۵/۰ کمتر است فرضیه H0 رد شده و فرضیه H1 مبنی بر تاثیر ارائه تخفیف بر انتخاب برند تایید می شود و ارائه تخفیف پیش بینی کننده معناداری در انتخاب برند می باشد.
یافته دیگری که در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفت و به عنوان یافته جانبی شناخته شد وجود تفاوت در میزان مولفه های موثر بر انتخاب برند بین سنوات مختلف بود. نتایج بدست آمده از آزمون مقایسه میانگین ها نشان داد که تفاوت معناداری بین سنوات مختلف به لحاظ شرایط قیمت گذاری وجود دارد که این تفاوت بین میزان شرایط قیمت گذاری بین سنوات ۲۰-۱۵ سال و بیشتر از ۲۰ سال بوده است.
تحلیل مسیر:
نتایج تخمین حاکی از مناسب بودن مدل بود و برازش عمومی مدل را تایید کرد. بنابراین روابط معنادار می باشند و مدل پژوهش می تواند یک الگوی مناسب را به دست داده و روابط بین ابعاد و متغیرها را به خوبی نشان دهد.
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
۵-۳- پیشنهاد های پژوهش:
پیشنهادات زیر در هنگام انجام پژوهش و پس از نتیجه گیری نهایی، به ذهن پژوهشگر متبادر شده اند:
۵-۳-۱ پیشنهاد های کاربردی:
فرضیه اصلی اول: بر اساس نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها پیشنهاد می شود قیمت گذاری محصول با کیفیت آن تا حد ممکن متناسب باشد.
فرضیه فرعی اول: بر اساس نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها پیشنهاد می شود تا حد امکان حاشیه سود محصولات شرکت از محصولات مشابه رقبا بیشتر باشد.
فرضیه فرعی دوم: بر اساس نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها پیشنهاد می شود تا حد امکان شرکت ها در دریافت وجه محصولات خود با خرده فروشان به صورت نسیه یا فاکتور به فاکتور کار کنند.
فرضیه فرعی سوم: بر اساس نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها پیشنهاد می شود که شرکت ها تخفیفاتی را برای خرید های با تعداد بالا در نظر بگیرند.
فرضیه اصلی دوم: بر اساس نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها پیشنهاد می شود که شرکت ها در دوره های زمانی مشخص هدایایی را برای خرده فروشان در نظر بگیرند.
فرضیه اصلی سوم: بر اساس نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها پیشنهاد می شود شرکت ها در دوره های زمانی مشخص برای بعضی از محصولات خود اشانتیون در نظر بگیرند.
فرضیه اصلی چهارم: بر اساس نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها پیشنهاد می شود که شرکت ها مامورین دقیق و منظمی را برای سیستم توزیع خود به کار گیرند.
۵-۳-۲- پیشنهاد های پژوهشی:
- به دلیل تنوع دیدگاه ها در ارائه ابعاد برای متغیرهایی که در این پژوهش بررسی شدند، انجام پژوهش های مشابه مبتنی بر ابزارهای دیگر نیز پیشنهاد می گردد به گونه ای که متغیرهای پژوهش براساس پرسشنامه های استاندارد یا محقق ساخته دیگر مورد سنجش قرار گیرد.
- بررسی تأثیر متغیرهایی همچون انتخاب برند دارای ضرورت و اهمیت مفهومی و کارکرد بالایی هستند، که در آینده می توانند بیشتر مورد پژوهش واقع شوند.
- این مطالعه به علت کمبود پژوهش مشابه داخلی از یک طرف و ضرورت آن در بین شرکت های ایرانی و تبلیغات آنها از طرف دیگر، حائز اهمیت زیادی است.
۵-۴- محدودیتهای پژوهش:
- پژوهش حاضر از نظر مکانی صرفاً محدود به بخش خاصی از ایران می باشد، آشکار است که خرده فروشان مواد غذایی یک شهر یا منطقه نمی تواند نماینده کاملی از کل کشور باشد و این مسئله تعمیم مکانی پژوهش را با محدودیت مواجه می ساخت. لذا می طلبد که این تحقیق در گستره وسیعتری بتواند تمامی خرده فروشان در کشور را به عنوان جامعه آماری در نظر گیرد و این محدودیت مکانی را از بین ببرد.
- هرچند متغیرهای پژوهش، به صورت مستقل مورد مطالعه قرار گرفته اند، اما نبود پیشینه پژوهشی کافی در این زمینه و کمبود پژوهش های مشابه و همراستا در ارتباط با چارچوب نظری این مطالعه در منابع داخلی و خارجی، تا حدودی تبیین نظری بحث را محدود و امکان مقایسه نتایج این پژوهش با نتایج تحقیقات مشابه را از پژوهشگر سلب می نمود.
منابع و ماخذ:
منابع فارسی:
افضلی هرسینی مهدی(۱۳۹۲). بررسی رابطه بین روش های قیمت گذاری بر ارتقاء ارزش برند.
روستا احمد، ونوس داور، ابراهیمی عبدالحمید(۱۳۸۸). مدیریت بازاریابی نتشارات سمت.
اسماعیل پور حسن(۱۳۸۹). مدیریت بازاریابی بین الملل، نشر نگاه نو.
سمیعی نصر محمود، علوی سید مسلم، نجفی سیاهرودی مهدی(۱۳۹۰). بررسی عوامل موثر بر انتخاب برند از جانب مشتریان با بهره گرفتن از روش تحلیل عاملی.
حسنی علی، موسوی بازرگان سید جلال، قدیری نیا محمد(۱۳۹۲). عملکرد برند، مفهوم سازی و اندازه گیری.
محمدی ملاسرایی محمد(۱۳۹۲). بررسی تاثیر بازاریابی برند بر ایجاد ارزش برند ( با تمرکز بر برند محصولات شرکت فومن شیمی ).
حامدی پروشات(۱۳۹۱). ارائه یک مدل هوشمند به منظور سیایت گذاری تخفیف دهی به مشتریان ( مورد کاوی: شرکت کدبانو ).
عیوضی خانی شهرزاد(۱۳۹۰). شناسایی عوامل موثر بر انتخاب برند ( مطالعه موردی داروهای شیمی درمانی ).
آراسته ایمان، موسوی شاهرودی سید محمد(۱۳۹۳). بررسی عوامل موثر بر انتخاب برند تلفن همراه از دیدگاه مشتریان ( مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه های شهر تهران و مشهد ).
ابراهیمی ابوالقاسم، رودانی امین(۱۳۸۸). نقش بازاریابی اخلاقی در رفتار خرید مصرف کنندگان مواد غذایی.
میرزایی اهرجانی حسن، سلطانی تیرانی فلورا(۱۳۷۴). سزمانها سیستم های عقلایی و باز.
ونوس داور، خانی جزنی جماتل(۱۳۸۴). اخلاقیات و بازاریابی بررسی تطبیقی نظرات روحانیون مدیران شرکت های دولتی و مدیران شرکت های خصوصی.
بحرینی زاده منیجه(۱۳۸۷). بررسی و توضیح مفهوم ارزش نام و نشان تجاری از دیدگاه مصرف کنندگان و معرفی شیوه های مختلف ایجاد ارزش نام و نشان تجاری.
روستا احمد، اخوت مرناز(۱۳۹۰). کانالهای توزیع ( درک و مدیریت کانال توزیع ).
سوری امیر رضا، تشکینی احمد، داداشی صادق. بررسی و ارزیابی کارایی شرکت های پخش در ایران با بهره گرفتن از مدل برنامه ریزی ریاضی.
امامی میبدی علی(۱۳۷۹). اصول اندازه گیری کارایی و بهره وری، موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی.
آقاجانی زهرا(۱۳۸۷). ابزرها و روش های نوین توزیع کالا در واحد های خرده فروشی.
شریفی کیومرث، رضایی حمیدرضا، یاور زاده محمد رضا(۱۳۹۲). شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر کارایی شبکه توزیع کالا.
سرمد زهره، بازرگان عباس، حجازی الهه(۱۳۸۵). روش تحقیق در علوم رفتاری چاپ اول، تبریز: انتشارات فروزش.
دبیرخانه کارگروه تحول اقتصادی(۱۳۸۷). طرح اصلاح نظام توزیع کالا و خدمات. تهران.
امینی سید ابراهیم(۱۳۹۲). مطالعه تطبیقی شیوه پرداخت و تعیین ثمن در حقوق ایران؛ اصول قراردادهای تجاری بین المللی و کنوانسیون بیع بین المللی کالا ۱۹۸۰ وین.
اسکینی ربیعا(۱۳۷۳). حقوق تجارت تطبیقی، چاپ اول، تهران، انتشارات مجد.
اسکینی ربیعا(۱۳۷۳). حقوق تجارت( برات، سفته و … )، چاپ اول، تهران، انتشارات مجد.
ایمانوئل تی لاریا، بناء نیاسری ماشاالله(۱۳۸۵). روش های پرداخت ثمن در تجارت الکترونیک: آیا جایگزین های ممکن و کارآمدی برای اعتبارات اسنادی وجود دارد؟
کشتکار مریم(۱۳۸۷). کارت های پرداخت الکترونیک، نیاز ها و ضرورت های آن برای اقتصاد ایران.
طباطبایی نسب سید محمد، مداح مرتضی(۱۳۹۲). بررسی رابطه ابعاد دارایی برند با عوامل موثر در انتخاب برند توسط مصرف کننده، مطالعه موردی: صنعت محصولات آرایشی بهداشتی.
قاضی زاده مصطفی، سلیمانی بشلی علی، طالبی وجیهه(۱۳۸۹). مطالعه تاثیر تبلیغات بر ارزش ویژه برند، دومین کنفرانس بین المللی بازاریابی خدمات مالی.
کریمیان حامد، شکرچی زاده احمد رضا، ریسمانکارزاده ریحانه (۱۳۹۴). بررسی عوامل موثر بر انتخاب برند مواد شوینده از دیدگاه بانوان شهر اصفهان.
خاکی غلامرضا(۱۳۸۴). روش تحقیق با رویکردی بر پایان نامه نویسی، نشر بازتاب، تهران، چاپ هفتم.
کاتلر فیلیپ(۱۳۸۳). کاتلر در مدیریت بازار، ترجمه دکتر عبدالرضا رضایی نژاد، انتشارات فرا، تهران، چاپ دوم.