ایجاد نگرش مثبت نسبت به تغییر
۰.۷۶
بهبود مستمر کیفیت
۰.۸۳
نوآوری
۰.۸۸
از آنجایی که ضریب آلفای کرونباخ کل پرسشنامه و هم چنین تک تک مولفه ها از بیشتر از ۰.۷ بدست امده است می توان نتیجه گیری کرد که پرسشنامه از پایایی لازم برخوردار است .
۳-۸ روش تجزیه و تحلیل داده ها
جهت تجزیه و تحلیل داده ها از روش های آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده خواهد شد.
۳-۸-۱ آمار توصیفی
آمار توصیفی که معمولا به توصیف داده ها می پردازد از شاخص های تمایل مرکزی و شاخص های پراکندگی برای بیان داده های جمع آوری شده استفاده می شود. برای نمایش و نشان دادن نتایج کار معمولا از جداول توزیع فراوانی - بر اساس تعداد موارد مطلق و نسبی ، درصد - و نیز نمودار های مختلف هیستوگرام ، ستونی یا دایره ای استفاده می شود. همچنین در این زمینه استفاده از شاخص های پراکندگی مانند واریانس، انحراف معیار ، انحراف استاندارد و… نیز قابل ذکر است.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
۳-۸-۲ آمار استنباطی
برای اجرای روش های آماری و محاسبه آماره آزمون مناسب و استنتاج منطقی درباره فرضیه های پژوهش مهمترین عمل قبل از هر اقدامی، انتخاب روش آماری مناسب برای پژوهش است .
برای همین منظور در این پژوهش از دو آزمون زیر استفاده کرده ایم:
- آزمون کولموگروف- اسمیرنوف
- آزمون رگرسیون خطی
- آزمون ANOVA
فصل چهارم :
تجزیه و تحلیل داده ها
۴-۱ مقدمه
تجزیه وتحلیل داده ها فرایندی چندمرحله ای است که طی آن داده هایی که ازطریق بکارگیری ابزارهای جمع آوری درنمونه آماری فراهم آمده اند،خلاصه،کدبندی ودسته بندی ودرنهایت پردازش می شوندتازمینه برقراری انواع تحلیل ها و ارتباط ها بین این داده ها به منظور آزمون فرضیه هافراهم آید.درواقع تحلیل اطلاعات شامل سه عملیات اصلی می باشد:ابتدا شرح وآماده سازی داده های لازم برای آزمون فرضیه ها؛ سپس تحلیل روابط میان متغیرها؛ و در نهایت مقایسه نتایج مشاهده شده با نتایج یکه فرضیه ها انتظارداشتند. دراین فرآیندداده ها هم از لحاظ مفهومی وهم از لحاظ تجربی پالایش می شوند و تکنیک های گوناگون آماری نقش بسزایی دراستنتاج ها وتعمیم ها به عهده دارند.
تجزیه وتحلیل داده ها برای بررسی صحت وسقم فرضیات برای هرنوع تحقیق ازاهمیت خاصی برخوردار است. امروزه دربیشترتحقیقاتی که متکی براطلاعات جمع آوری شده ازموضوع موردتحقیق است،تجزیه و تحلیل اطلاعات ازاصلی ترین ومهم ترین بخش های تحقیق محسوب میشود.داده های خام بااستفاده ازنرمافزارآماری موردتجزیه وتحلیل قرارمی گیرندوپس ازپردازش به شکل اطلاعات دراختیاراستفاده کنندگان قرارمی گیرند.
در این فصل برای تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده آمار تحلیلی به دو صورت آمار توصیفی و استنباطی مطرح شده است. در ابتدا با بهره گرفتن از آمار توصیفی، شناختی از وضعیت و ویژگیهای متغیرهای تحقیق حاصل میشود و در ادامه به کمک آزمون تحلیل رگرسیون خطی و آزمون کولموگروف اسمیرنوف و تحلیل واریانس به بررسی صحت فرضیه های تحقیق و پاسخ به سوالات تحقیق پرداخته خواهد شد .
- آمار توصیفی
در این بخش به بررسی آماره های توصیفی هر یک از متغیرهای تحقیق پرداخته خواهد شد .
۴-۲-۱ بررسی وضعیت پاسخدهندگان از نظر مدرک تحصیلی
وضعیت پاسخدهندگان مختلف از نقطه نظر مدرک تحصیلی و طبقهبندی آنها به شکل ۴- ۱ و جدول ۴-۱ ارائه شده است. مطابق با شکل ارائه شده ۷۰.۸ درصد افراد دارای مدرک لیسانس و ۹.۴ درصد افراد دارای مدرک فوق لیسانس و ۱۹.۸ درصد افراد دارای مدرک دکتری بوده اند .
جدول ۴-۱ : بررسی وضعیت پاسخ دهندگان از نقطه نظر مدرک تحصیلی
تحصیلات
درصد فراوانی
درصد تجمعی