۲۵۹/۲
۲۰۴/۰
۰۷۷/۱۱
۰۰۰/۰
مهندسی مجدّد رسمیت
۲۰۸/۰
۰۳۱/۰-
۲۸۹/۰-
۷۹۸/۶
۰۰۰/۰
مهندسی مجدّد پیچدگی
۴۱۶/۰
۰۴۲/۰
۴۲۹/۰
۹۵۸/۰
۰۰۰/۰
مهندسی مجدّد تمرکز
۰۶۶/۰
۰۲۰/۰-
۱۴۵/۰-
۳۶۵/۳
۰۰۱/۰
ضریب رگرسیون چند متغیری به روش ورود همگانی سه متغیر فوق، به مقدار R = 0.632 در سطح معنی داری بیش ۹۹ درصد، (F = 54.193 ، Sig = 0.000) معنی دار است. ضریب تعیین بدست آمده R2 =۰٫۳۹۹ است و بدین معنا می باشد که حدود ۴۰ درصد از کل واریانس نظم انسجامی با این سه متغیر قابل پیشی بینی می باشد و حدود ۶۰ درصد دیگر به سایر متغیرها، وابسته می باشد. در مرحله دوم کلیه متغیرهای مورد بررسی در تحقیق به روش اجباری و ورود همگانی وارد معادله رگرسیون شدند و تأثیر یک جای آنها بر توسعه فناوری محاسبه گردید.
فصل پنجم
نتایج و پیشنهادهای تحقیق
۵-۱ مقدمه
در ابتدای این فصل، نتایج فرضیه های تحقیق تشریح شده و با مبانی نظری تحقیق مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. در ادامه سایر یافته ها بصورت خلاصه ذکر شده و سپس به استناد نتایج پژوهش، به بیان پیشنهادها در دو بخش پیشنهادهای مبتنی بر نتایج تحقیق و پیشنهاد به سایر محققین پرداخته شده است.
۵-۲ نتایج آزمون فرضیه ها (بحث)
فرضیه فرعی اول: بین مهندسی مجدّدرسمیت شرکت گاز استان گیلان و توسعه فناوری رابطه وجود دارد.
در ارتباط با فرضیه اول، با بهره گرفتن از آزمون پیرسون و رگرسیون به بررسی همبستگی و شدت رابطه دو متغیر پرداخته شده است.
نتایج حاکی از این است بین مهندسی مجدّدرسمیت شرکت گاز استان گیلان و توسعه فناوری رابطه معنا دار و منفی وجود دارد. تأیید این فرضیه به معنی تأیید مدل تحلیلی ارائه شده در فصل دوم تحقیق است. در این مدل اشاره شده که مهندسی مجدد رسمیت ساختار شرکت گاز استان گیلان و بر توسعه فناوری اثرگذار است.
در عین حال در مقایسه نتیجه حاصله از این فرضیه تحقیق، با پژوهشهای مشابه میتوان به نتایج تحقیق شیمادا (۲۰۰۰) اشاره کرد. یافته های شیمادا حاکی از آن است که “در زمینه تعداد سطوح سازمان ۲۶ شرکت از ۳۱ شرکت کاهشی در تعداد سطوح شرکت خود گزارش نکردند و فقط ۳ شرکت اعتقاد داشتند که بکارگیریIT منجر به کاهش تعداد سطوح شده است. در زمینه حیطه کنترل و رسمیت، ۱۵ شرکت از ۳۱ شرکت افزایش در حیطه کنترل و ۱۱ شرکت هیچ تغییری در حیطه کنترل گزارش ندادند.در رابطه با اعطای استقلال به سطوح عملیاتی،۱۸ شرکت به اعطای استقلال در نتیجه بکارگیریIT اعتقاد داشته،۸ شرکت نیزهیچگونه استقلالی به سطوح عملیاتی اعطا نکرده بودند.در رابطه با ارتباطات عمودی ۱۳ شرکت افزایش در ارتباطات عمودی و ۷ شرکت هیچگونه تغییری را در این زمینه گزارش نکرده بودند. در عین حال نتایج این پژوهش بیانگر رابطه منفی بین رسمیت و توسعه فن آوری در جمع بندی نهایی بوده است. ضمن آنکه شائمی بزرکی (۱۳۷۹) در تحقیقی با عنوان” تأثیر فناوری اطلاعات بر ساختار سازمانی در مؤسسات صنعتی اصفهان” بر وجود رابطه منفی بین دو متغیر رسمیت و فن آوری اشاره داشته است.
بنابراین تأیید این فرضیه تحقیق مبتنی بر ادبیات نظری پژوهش به معنی هم راستایی بین نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل این فرضیه با پژوهش شیمادا و شائمی در فرضیه فوق است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
فرضیه فرعی دوم: بین مهندسی مجدّد پیچیدگی شرکت گاز استان گیلان و توسعه فناوری رابطه معناداری وجود دارد.
در ارتباط با فرضیه دوم، محقق، با بهره گرفتن از آزمون پیرسون و رگرسیون به بررسی همبستگی و شدت رابطه دو متغیر پرداخته است.
نتایج حاکی از این است بین مهندسی مجدّد پیچیدگی شرکت گاز استان گیلان و توسعه فناوری رابطه معنا داری وجود دارد. تأیید این فرضیه به معنی تأیید مدل تحلیلی ارائه شده در فصل دوم تحقیق است. در این مدل اشاره شده که مهندسی مجدد پیچدگی ساختار شرکت گاز استان گیلان و بر توسعه فناوری اثرگذار است.
در عین حال در مقایسه نتیجه حاصله از این فرضیه تحقیق، با پژوهشهای مشابه میتوان به نتایج پژوهش عزیزی (۱۳۸۴) اشاره نمود. وی پژوهشی با عنوان «رابطه فناوری اطلاعات و ساختار سازمانی در سازمان تأمین اجتماعی» صورت داده است.وی ارتباط فناوری اطلاعات وساختار سازمانی را در طرح تحقیقی خود تأیید کرده است.
بنابراین تأیید این فرضیه تحقیق مبتنی بر ادبیات نظری پژوهش به معنی هم راستایی بین نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل این فرضیه با پژوهش عزیزی در فرضیه فوق است.
فرضیه فرعی سوم: بین مهندسی مجدّد تمرکز شرکت گاز استان گیلان و توسعه فناوری رابطه معناداری وجود دارد.